Üretim

Ebatlama

4 3

Makina parkurumuzda yer alan panel ebatlama makinalarımızla Mdf, Mdflam, sunta, suntalam, akrilik, highgloss, masifpan, kontra gibi çeşitli malzemelerden oluşan panelleri makinalarımızın teknik özellikleri arasında yer alan optimizasyon programı sayesinde istenilen ölçülerde en az fire verecek şekilde kesiyoruz.

Bu sayede müşterilerimize zaman ve girdi maliyetlerinde tasarruf; hassas, kaliteli profesyonel bir kesim ile de yüksek kalitede mobilyalar yapmalarını amaçlıyoruz.

Ebatlanan tüm parçalarda ölçülerinin, pvc detaylarının, delik ve cnc işlem detaylarını içeren barkodun bulunduğu bir etiket bulunmaktadır.

Parça etiketi ebatlama işleminden sonra yapılacak diğer işlemleri ve iş tesliminden sonra müşterimize yapılacak üründe parçanın montaj yerini tarif etmektedir. Ayrıca daha sonra aynı parçadan ihtiyaç olduğunda sadece etiketin üzerindeki numarayı söylemeniz yeterlidir.

Eğitimli operatörlerimiz ebatlama sürecinin mevcut kalite yönetim sistemimiz olan ISO 9001 doküman ve standartlarına uygunluğunu sürekli kontrol etmekte, hataların meydana gelmeden önlenmesi amaçlanmaktadır.